Vi har spesialisert oss på badstuer med infrarød varme. Fordelen med infrarød varme er at den trenger dypere inn i kroppen og gir kroppen mindre belastning enn tradisjonelle badstuer. Her blir ikke svetten sugd ut av kroppen, men presset innenfra og ut. I våre badstuer vil du føle stort velvære og en avslappende og avstressende effekt.

Praktiske og helsemessige fordeler:

  • Badstuen genererer ingen fuktighet eller plagsom damp, og kan plasseres i hvilket som helst rom. Monteringstid er ca. 30 minutter. Den har kort oppvarmingstid og kan tas i bruk etter 5-10 minutter.

  • Bruker langt mindre strøm enn tradisjonelle badstuer.

  • Radio med tilkoblingsmuligheter.

  • Ut fra medisinske undersøkelser og forskning blir IR-stråler tatt opp av vev og organer, med flere mulige positive virkninger. Noen av disse kan være å redusere revmatiske-/muskel-/leddsmerter, forbedre huden, reduserer stress og tretthet, øker blodsirkulasjonen, forbedrer immunforsvaret, begrenser utviklingen av bakterier og virus, samt at det kan være gunstig ved røykestopp og sårbehandling.

Standard modell eller skreddersøm

Dersom du ikke finner en badstue med passende mål eller utforming, tilbyr vi også badstue etter skreddersøm. Dette kan være praktisk dersom du ønsker god utnyttelse av et rom med f.eks lav takhøyde eller skråtak, eller om du kun ønsker å justere standardmålene slik at badstuen passer bedre til ditt hjem.